„Мој највећи утисак из зрењанинског музеја“

Свечано отварање изложбе радова пристиглих на ликовни конкурс „Мој највећи утисак из зрењанинског музеја“ биће одржано у Малом салону Народног музеја Зрењанин у петак, 23. јуна са почетком у 18 часова, у оквиру гостујуће изложбе „Музеј у очима деце“. Организаторке конкурса и изложбе су Александра Курјак, музејска едукаторка, и Ивана Арађан, музејска педагошкиња Народног музеја Зрењанин.

Почетком јуна Народни музеј Зрењанин расписао је конкурс за најмлађе посетиоце под називом „Мој највећи утисак из зрењанинског музеја“, а до сада је пристигло преко 40 радова из основних школа и вртића, као и деце различитих узраста која су посетила зрењанински музеј. Радови за инспирацију имају предмете из сталне поставке Музеја и са различитих тематских изложби.

Сви пристигли радови биће изложени у оквиру актуелне поставке „Музеј у очима деце“ у Малом салону Народног музеја Зрењанин. Радови ће моћи да се погледају у Малом салону у петак, 23. јуна, и у суботу, 24. јуна, а потом у Холу зрењанинског музеја до краја јула 2023. године.

Прочитајте остале актуелности

Народни музеј Зрењанин

Актуелности